10 raons per veure The Snowmen

Si hi ha una cita que els fans de la ciència-ficció no podem deixar perdre per aquestes festes és l’especial de Nadal del Doctor Who. A més aquest any tot feia esperar un episodi molt especial; era la primera vegada que veuríem el Doctor després del final de l’Amelia Pond (Karen Gillan) i en Rory (Arthur Darvill). A més era la carta de presentació de Jenna-Louise Coleman com a Clara, la nova companya del Doctor.

  • 10.- Per tradició nadalenca. Ja comença a ser costum esperar amb ganes el dia 25-26 per poder veure el capítol llarg de Doctor Who que ens fa més curta l’espera fins el retorn de la temporada en curs.
  • 9.- Steven Moffat. Impulsor d’aquesta nova etapa del Doctor i responsable dels moments claus de les temporades que supervisa. Podeu estar segurs que qualsevol capítol escrit per Moffat val molt la pena.
  • 8.- Humor made in doctor. Una de les característiques de Doctor Who és la barreja d’aventures i humor i aquest especial de Nadal no queda enrere. Deixant de banda les bromes del Doctor ens hem de centrar en el personatge de Strax, el Sontar és una dels millors personatges secundaris de tot el capítol.
  • 7.- Amelia Pond. No us emocioneu, l’antiga companya del Doctor no ressuscita de forma màgica per aquest especial. La desaparició de l’Amy deixa molt tocat al Doctor i el sentiment de culpa el persegueix durant tot l’episodi.
  • 6.- TARDIS. La TARDIS s’ha renovat, només n’hem vist un pessic però es veu molt més moderna. Segueix més gran per dins que per fora encara que la Clara ho vegi de manera diferent.
  • 5.- Els Snowmen. Molt poc aprofitats en el capítol però es podrien convertir en uns enemics icònics del Doctor.
  • 4.- Jenna-Louise Coleman. Si ja de per si mateixa és un motiu per veure qualsevol cosa la seva interpretació val molt la pena. Segur que durant els primers capítols no deixarem de comparar el personatge de Clara amb l’Amelia Pond però si vam podem oblidar la Rose Tyler també farem un lloc per Clara.
  • 3.- Matt Smith. Si bé jo era dels que tenia dubtes amb l’elecció de Smith com a onzè doctor amb el pas dels capítols reconec el meu error. L’ombra de David Tennant era molt llarga però Matt Smith ha pogut sortir-ne i crear un nou doctor a l’alçada del de Tennant i més en episodis com aquest on mostra el seu costat fosc i combatiu.
  • 2.- El Doctor i Clara. Si individualment són motius per veure The Snowmen junts milloren encara més. La incipient relació que s’estableix entre Clara i el Doctor ens fa recordar els inicis de Rose Tyler o la mateixa Amy Pond. La il·lusió i exitació que s’havia perdut amb el pas dels capítols i l’aparició d’en Rory torna.
  • 1.- És Doctor Who. No cal dir res més.

Per mi un dels millors especials de Nadal i quedarà com un dels episodis de Doctor Who per recordar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s