Zombieland

La veritat és que l’adaptació de la peli a la petita pantalla em feia més por que una pedregada però el resultar m’ha agradat. No passarà a la història ni guanyarà cap premi però compleix el seu objectiu, que no és més que entretenir i fer riure.

La sèrie ens situa un mes desprès de la pel·lícula i manté el quartet protagonista (canviant els actors) fent el possible per sobreviure a l’apocalipsi zombi. Mantenint la idea de la pel·lícula els protagonistes segueixen les normes de supervivència per no ser infectats i mantenint l’estil aquestes van apareixent sobre-impressionades durant l’acció.

zombieland

Si bé la sèrie intenta seguir la línia de l’original queda clar que vol potenciar el to d’humor que ja tenia la pel·lícula aprofitant qualsevol moment per fer una broma o propiciar una situació absurda. No són les bromes més intel·ligents del món però són efectives encara que les vegis venir d’una hora lluny.
Si busquéssim punts negatius (o criticables) a l’adaptació trobariem el personatge d’en Tallahassee que a la peli interpreta magistralment Woody Harrelson i que aquí han fet una mica més pallasso del que ens agrada i la introducció d’una veu en off (servei de GPS del cotxe) que guia les protagonistes i que no acabo de veure clara.

En definitiva, jo m’ho vaig passar molt bé, no tant com a la peli però suficient per donar-li una oportunitat. Ara faltarà veure si els resultats són prou bons com per animar Amazon a mantenir el show ja que el pas de capítol pilot a sèrie vindrà determinat per els propis espectadors amb votacions des de la web d’Amazon.

zombieland_movie

Per cert si us pregunteu per les diferències amb el repartiment original, a diferència de Woody Harrelson i Emma Stone (encara que per motius diferents) a Jesse Eisenberg no se’l troba gens a faltar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s